Wachten of Vergeten

Wachten of VergetenWachten of Vergeten. Velen van jullie bellen met maar één brandende vraag, moet ik op hem wachten, of zal ik er maar een punt achter zetten. Zal ik hem maar vergeten? Ik kan mij deze vraag als medium, werkzaam op www.mediums247.nu heel goed voorstellen. Vroeger stelde ik dezelfde vraag aan een medium. Ik was dan helemaal in paniek, want ik wilde zo dolgraag dat diegene die ik liefhad met heel mijn hart waar ik onvoorwaardelijk voor zou gaan, in mijn leven zou blijven. Ik moest er niet aan denken hem kwijt te raken. Ik was zo gek op hem.

Dus wat doe je dan, als je in deze situatie bent beland? Je wilt weten of in de toekomst alles zo blijft zoals het is en of hij nog terugkomt, of hij alles wel meent wat hij zegt. Deze vragen kunnen allemaal worden beantwoord door de top consulenten die werkzaam zijn op www.mediums247.nu

Het is niet gek als je deze vraag stelt, het is een logisch gevolg. Wat eerst zo mooi is begonnen, is er nu niet meer en als het op de liefde aankomt, kunnen we zo onzeker worden als maar kan. Liefde vraagt namelijk om overgave, waarbij er nooit sprake is van enige zekerheid. En als je iemand bent die diep van binnen erg onzeker is, dan is liefde iets beangstigend.

Aan de ene kant verlang je intens naar die ene, maar als hij e ris, dan ben je alleen maar bezig met, blijft hij wel! Stel je voor dat hij vertrekt en je gaat nog harder je best doen om hem het in alles maar zoveel mogelijk naar de zin te maken jezelf compleet te vergeten en met angst en beven in je lijf hoop je maar dat hij jou zo leuk vindt, dat hij net zoveel van jou houdt, als jij denkt van hem te houden, dat hij je nooit zal verlaten.

En dan komt die dag, die dag die je zolang als de relatie al heeft geduurd, altijd al voor vreesde. Hij laat niets meer van zich horen, of hij zegt, ‘Ik ben er klaar mee, ik ga.” Je hele wereld stort in en je wilt nog maar één ding weten. Komt hij terug. En je wacht en je wacht, je hoofd is er 24 uur per dag mee bezig. Je staat er mee op en je gaat er mee naar bed. Je leest en leest. Je leest iets over zielenmaatjes, dat die altijd wel weer bij elkaar terug komen. Even, heel even voel je je vrij in je hoofd. Ja, zeg je tegen jezelf, als bevestiging. Wij zijn zielenmaatjes, en hij komt wel weer terug.

Maar toch, je gelooft het niet, je eigen onzekerheid zit je compleet in de weg. De interpretatie van wat liefde nu echt is, je hebt er geen kaas van gegeten. Dat in de gaten hebben welnee, je angst is je grootste raadgever en die volg je. Je komt er niet meer uit en je zoekt antwoorden en terwijl je aan het lezen bent op je laptop, zie je ineens dat je kunt bellen, chatten met een helderziende. Iemand die jouw toekomst kan voorspellen met kaarten, of met haar gids, of met haar gaven.

De keuze is snel gemaakt. Je drukt de nummers 09090144 van de website www.mediums247.nu in en kiest de consulent van jouw keuze. Je hebt gekozen voor box 47, medium Dit, in haar profiel lees je dat ze veel af weet van relaties en daar gaat jouw vraag ook over. Benieuwd naar wat komen gaat, wacht je onzeker af totdat je de stem hoort van Dit. Liefdevol neemt medium Dit op, je voelt je tijdens het gesprek gezien en gehoord en krijgt naast een toekomstvoorspelling ook nog inzichten mee.

Blij hang je op. Je ziet nu in dat je helemaal niet moet wachten of vergeten. Je gaat lekker je leven leiden, zonder in je hoofd telkens met hem bezig te zijn. Want er was één zin die jou erg triggerde. Als het goed is, zit hij in je hart en niet in je hoofd. En dat klopt. Dit zei ook dat er nog een derde manier is en dat is loslaten, het laten en dat is wat jij nu gaat doen. Je voelt je weer krachtig en fijn in je vel. Zo’n gesprek met een medium van www.mediums247.nu is helemaal zo gek nog niet.

Zoek je mij op deze website? Box 53, medium Clarisa